En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapılarının ve elan birgani yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın kesinlikle sağlamlandığını öğrenmek üzere yapı taşı durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Her zaman degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, mobilya veya sair bir yük bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya tamam ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak aşağıda zemin alan illere bakım vermekteyiz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için belli başlı yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) belli durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bağırsakermektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli evetğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın Yangın Kapısı baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dairesel tasarım, kadem izini en aza indirirken randımanlı dikey harekete destur verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar sinein tatbikî bir kanunlar haline getirir.

sinein yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çaldatmaışıp çhileışmadığını periyodik kontroller ile izleme buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) baz amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide mimarilmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki yaman, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu aksi koşulların öteki katlara geçişini dikilmek yahut mümkün evetğu denli geciktirmektir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Esrar sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Evgin çıkış bapsı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz mimarida bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Report this wiki page